Bagarstuga

Bagarstuga No.1

Här på Mjälloms har vi en alldeles egen bagarstuga där vi bakar tunnbröd med kulturspannmål, på samma sätt som man gjorde förr. Ett ekologiskt tunnbröd bakat för hand i vedeldad ugn. Passa på att titta in och känna doften av nybakat tunnbröd. Bagarstugan är öppen alla dagar hela sommaren kl. 10.00-15.00.

Tunnbrödskurs - prova på

En trevlig liten aktivitet är att boka vår enkla tunnbrödskurs där man får prova på att baka själv tillsammans med Hilma eller Anton. Inga förkunskaper behövs. Vi tar emot max 6 personer per bakningstillfälle. Är ni fler som följer med men inte ska baka så kan de övriga titta in i vår fina delikatessbutik under tiden.

 

Bakningen är tillgänglig för bokning alla dagar från vecka 26. Det finns två tillfällen per dag som man kan boka, kl. 10.00 och 12.30 och räkna med att bakningen tar ca 1-1,5 tim. Observera att det är ett sällskap per tillfälle. 

 

Pris: 600 kr. För att kunna följa myndiheternas riktlinjer så får ert sällskap hela bagarstugan för sig. I priset ingår bakupplevelse, bakning av ett par egna brödkakor samt en picknickorg med kaffe, saft och smör till brödet som ni kan avnjuta efteråt i gräset eller vid fikabordet utanför bagarstugan.

 

För tillgänglighet och bokning, maila oss på baka@mjalloms.se eller ring oss på +46 613-77 39 40.

 

Hjärligt välkommen att baka med oss!