Avokado och Kesoröra

Avokado och Kesoröra

Här kommer ett enkelt mellanmål som ger dig ny energi innan det är dags att äta. Ät som frukost, eftermiddagsfika eller varför inte som kvällsmacka?

2 portioner

INGREDIENSER

  • 2 skivor Mjälloms Tunnbröd
  • 1 avokado
  • 200g Keso
  • 4 blad grönkål
  • 0,5 citron
  • 1 granatäpple
  • olivolja
  • flingsalt

Gör så här

  1. Börja med att värma ugnen till 170 grader.
  2. Lägg sedan 4 stora blad med grönkål i en ugnsform eller på en plåt, pressa lite citron över och massera in det lätt med lite olivolja. Strö på lite flingsalt och rosta i 5-6 minuter.
  3. Blanda ihop avokado med keso. Du kan börja med att mosa avokado i en skål med en gaffel tills det är mosigt och sedan är det bara att vända ner keson.
  4. Lägg stora drivor med kesoröran på tunnbröd och krossa över grönkålen, toppa med lite granatäppelfrön som är sådär perfekt rika på antioxidanter!

Kontakt