Deli & restaurang

1923 Tunnbröd & Deli

Välkommen till vår delikatessbutik, 1923 Tunnbröd & Deli, här hittar du inte bara alla sorters tunnbröd utan även ostar och delikatesser från området såväl som från hela världen. Köp med dig hem eller prova något ur vårt utbud på plats. En tunnbrödsmacka med laxröra eller kanske en ost- och charkbricka tillsammans med vänner. Vi erbjuder generösa öppettider som delvis är självbetjänade. Delikatessdisken är bara öppen under bemannade tider, övrig tid finns dock många av våra delikatesser färdigpackade i kylar och frysar där du kan plocka själv. 

 

Lunch

Välkommen in på lunch, på menyn hittar du mindre rätter där du kan anpassa din måltid efter hur hungrig du är. En rätt passar som lättare tilltugg och två till tre eller fler om du är hungrigare. Köket är öppet för lunch måndag till lördag mellan 11-14.

Vi kommer givetvis även fortsätta med våra populära tunnbrödmackor med olika pålägg och tillbehör som går att köpa under hela dagen då delidisken är bemannad. 

 

Öppettider butik

Självbetjäning alla dagar 06-21

Delikatessdisken måndag-torsdag 10-17, fredag 10-18 och lördag 10-15.

 

Du hittar oss här:

Industrivägen 10
873 72 Ullånger

Avsmakningsmeny

Vår avsmakningsmeny består av fem unikt komponerade rätter som är anpassade till årstiden. Till menyn erbjuder vi ett väl anpassat vinpaket men det är såklart även möjligt att välja annan dryck och alkoholfria alternativ. 

 

Kommande kvällar 

22-23 april

6-7 maj

20-21 maj

10-11 juni

 

Pris:

Avsmakningsmeny 695kr

Vinpaket 495kr

Paketpris meny och vinpaket inkl. del i dubbelrum 1590kr/person


Boka bord:

Fredag 18.30

Lördag 18.00

Ring till oss på +46 613 77 39 40 eller skicka ett mail till 1923(at)mjalloms.se
Tänk på att om du mailar till oss är bordet reserverat först när du fått en bekräftelse på mail.

 

Erbjudande Ullångers hotell 

I samband med premiären av vår avsmakningsmeny har vi i samarbete med Ullångers Hotell tagit fram ett erbjudande för dig som äter hos oss. Erbjudandet gäller boende på hotellet för del i dubbelrum 400kr/natt. Prata med oss vid bokning av bord så hjälper vi dig att boka ett rum också. 

Infopoint

I butiken finns även en Infopoint som är en självservicestation med turistinformation där du själv kan söka information om Höga Kusten på en iPad. Du kan även hämta Magasin Höga Kusten, kartor och annan bra information. Under tider då vi är bemannade så hjälper vi gärna till att svara på frågor.

 

Större sällskap

Om ni är en större grupp som t.ex. bussar, ring oss i förväg på 0613-77 39 40, så är vi förberedda när ni kommer, även om ni bara tänker handla. Å du, följ delikatessbutiken på Facebook så missar du inget. Vi finns även på Instagram under 1923 Tunnbröd & Deli.

Grupper & Studiebesök

Vill du göra ett studiebesök hos oss så erbjuder vi två olika upplägg för främst lite större grupper men i mån av tid även för mindre sällskap. Förbokning krävs och tillgängligheten kan variera under året. Hör av er till oss för närmare information.


Historierundan 

Vid detta besök får man höra en berättelse om tunnbrödets och bageriets historia, från dåtid till nutid. Efter detta så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och handla i vår delikatessbutik där man även kan läsa lite om vår historia. Räkna med 15-20 minuters tidsåtgång plus den tid det tar i butiken. Pris: Vid 10 personer eller färre 250 kr. Rundturen är gratis för grupper över 10 personer. Max antal: 40 personer per runda.

 

Stora rundturen 

Även på denna tur får man historieberättelsen som ovan men därefter får man följa med in i bageriet där vi berättar hur tunnbrödstillverkningen går till. Efter rundvandringen så har man möjlighet att titta in i bagarstugan och såklart handla delikatesser i vår butik. Räkna med ca 30-40 minuters tidsåtgång plus tiden i butiken. Pris: 600 kr samt 25 kr per person. Max antal: 40 personer per runda.

Stora rundturen är tyvärr inte möjlig att boka mellan vecka 28-31 på grund av att bageriet har semesterstängt under dessa veckor.