Jobba hos oss

Lediga tjänster

Bagare

Vi söker en engagerad bagare med erfarenhet av brödproduktion eller motsvarande. Dokumenterad utbildning ett plus men inget krav då personliga egenskaper och intresse är viktigast.

 

Du kommer att baka Emmas goda skorpor, stenugnsbakat surdegsbröd, thekakor, limpa, frallor och ett antal andra matbröd. I tjänsten kan även en del degberedning i vårt tunnbrödsbageri Mjälloms Tunnbröd bli aktuellt men huvudplacering är Emmas.

 

För mer information om tjänsten, kontakta vår Produktionschef Johan Björn på johan.bjorn(at)mjalloms.se eller 0613-711356.

Butikspersonal

Vi söker ytterligare personal till vår delikatessbutik där vi även kommer att servera mat i sommar. Är du framåt och gillar att ge service så tycker vi att du ska söka. Arbetet består av att jobba i vår butik där man får göra allt från att bemanna vår delkatessdisk till varupåfyllning, servering och mycket annat. Tjänsten är 30-40 timmar per vecka med start veckan efter midsommar eller enligt överenskommelse.

 

För mer information om tjänsten, kontakta Butiksansvarig Petra Boman på petra.boman(at)mjalloms.se eller 0613-773941

 

Skorppackare - sommarjobb

Vi behöver förstärka paketeringen i skorpbageriet under några veckor i sommar och söker dig som har lite flinka fingrar och gärna jobbar några veckor även om det inte blir hela sommaren.

 

För mer information om tjänsten, kontakta vår Produktionschef Johan Björn på johan.bjorn(at)mjalloms.se eller 0613-711356.