Traditionellt

Originalet

Gammeldags tunnbröd är ett fylligt tunnbröd med en fin balans mellan vete och råg. Lika självklart till vardagens goda stunder som till våra svenska högtider.

Här har vi balanserat mellan vete och råg till ett krispigt och matigt allroundbröd med mjuk...

Lövtunt och krispigt

Korntunnbrödet är ett klassiskt tunt bröd med riklig smak. Passar perfekt till svenska klassiker som sill och surströmming eller med en god bit ost på julbordet

Eftersom korn var det enda sädesslag som hann mogna på de korta norrländska...

Gyllengräddad klassiker

Havretunnbröd är ett klassiskt bröd bakat på havre från våra svenska åkrar. Gyllengräddat och smakrikt. Utmärkt i brödkorgen såväl som till en finare middag.

Förutom att havre har en god och mustig smak så har det också en rad positiva...

Sprödbakat och milt

Vetetunnbröd är ett sprödbakat och krispigt bröd bakat på det finaste vete. Den milda smaken gör att det passar väl med lätta smörgåspålägg som ost och skinka.

Brödet är sågat i lämpliga portionsbitar och den unika förpackningen gör det enkelt...

Rustikt och smakrikt

Rågtunnbrödet är ett rustikt bröd bakat på fullkornsmjöl av råg och vete. Det smakar gott med bara en klick smör på, men passar även utmärkt tillsammans med lite starkare ostar eller rökt kött.

Brödet är dessutom sågat i lämpliga portionsbitar...

Järn- och proteinrikt

Palt Tunnbröd är ett unikt bröd som är naturligt rikt på lättupptagligt hemjärn och protein. Njut som smörgås, i gröten eller på äkta norrländskt vis tillsammans med fläsk och vitsås!

Palt Tunnbröd är ett lågkaloribröd som har ett högt...

Runt och extra mjukt

Vårt mjuka färska tunnbröd är lätt att rulla och passar utmärkt som wraps, matiga smörgåsar eller goda snittar. Vårt mjuka tunnbröd finns i två varianter – runt och fyrkantigt.

Mjälloms Fjunte Tunnbröd, är ett färskt,...

Fyrkantigt och extra mjukt

Vårt mjuka färska tunnbröd är lätt att rulla och passar utmärkt som wraps, matiga smörgåsar eller goda snittar. Vårt mjuka tunnbröd finns i två varianter – runt och fyrkantigt.

Mjälloms Bagarstuge Tunnbröd, är ett...

SVERIGES SÖTASTE NYHET

 

Sötpotatis tunnbröd är krispigt gyllengräddat och har en mild smak av sötpotatis. Det passar utmärkt både till brödkorgen och en finare middag.

I denna härliga nyhet har vi blandat in 10% sötpotatis...