Nyheter

Spännande & smakfull nyhet från Mjälloms Tunnbröd

Friterade Ekologiska och mjölkfria Tunnbrödschips från Mjälloms Tunnbröd

Nu presenterar vi vår senaste mjölkfria Nyhet - Ekologiska Friterade Tunnbrödschips!

 

Nyheten är ett tunnbrödschips som är bakat, friterat och kryddat med ekologiska råvaror. Som alla andra tunnbröd i vårt sortiment så är den helt mjölkfri. Chipsen kommer i tre smaker som Taco, Bruschetta och Havssalt. De är packade i en genomskinlig påse, så produkten syns bra. De passar riktigt bra till ostbrickan eller bara som snacks med kalla drycker till. Tunnbrödschipsen livar upp vilken vickning som helst och kommer passa utmärkt till glöggbjudningarna framöver.

 

Tunnbrödschipsen presenterades för handeln för någon vecka sedan och vi är så grymt glada över att ICA, Coop och Citygross tar in produkten i hyllan. Så håll utkik i Delidiskarna och tunnbrödshyllan, nyheten kommer finnas från vecka 38 i dessa butiker! Hittar du inte våra Tunnbrödschips så fråga gärna efter dem, det är möjligt för alla butiker att ta hem dem.

 

"Vi prelanserade Tunnbrödschipsen på Smakfest i Höga Kusten i helgen och de tog slut i ett nafs. Får man väl smaka dessa små godingar kan man inte sluta äta dem, de är verkligen supergoda!" Torbjörn Ullsten

 

Mjälloms Tunnbröd har därmed marknadens bredaste tunnbrödssortiment, med tre tydliga inriktningar; Klassisk, Deli och Hälsa. Med ett nyligt avstamp med ursprungsbrödet 1923, resan "Tillbaka till ursprunget" och det årliga återkommande eventet "Det stora höstbaket" , tar Sveriges äldsta tunnbrödsbageri ett kliv in i framtiden med de Ekologiska Tunnbrödschipsen.

 

"Vi har världens bästa bagare och vi är ett sammansvetsat team, vi älskar det vi gör och har otroligt kul tillsammans, det är nog nyckeln till det vi har och är idag." Torbjörn Ullsten

 

Mjälloms Tunnbröd drivs av tredje generationen och brinner verkligen för tunnbrödet, traditionen och dess utveckling. Med företagets frammarsch så blir det otroligt kul att följa med och se vad nästa drag blir.

 

 

 

 

Presskontakt: Torbjörn Ullsten, VD och tredje generationen bagare. förnamn.efternam@mjalloms.se 0613-711351