1923 Ekologiskt Tunnbröd

Ingredienser:

Ekologiskt fullkornsmjöl av naket korn,ekologiskt fullkornsdinkelmjöl 

ekologiskt fullkornsrågmjöl,ekologisk sirap, ekologisk jäst

salt, hjorthornsalt. Bakat på vatten från Möckelsjön

 

 

EKOLOGISKT , HANDBAKAT I VEDELDAD UGN

Ett tunt, rustikt bröd som farmor och farfar minns.


1923 är brödet som vi efter en resa tillbaka till ursprunget bestämde oss för att baka i den bagarstuga vi samtidigt lät bygga upp. Brödet bakas med ekologiska svenska kulturspannmål, precis på det vis Farmor Rut gjorde då hon startade Mjälloms Tunnbröd 1923. Brödet handkavlas, naggas, borstas och gräddas i vedeldad ugn för att få sin unika smak.

 

 

Ingredienser:

Ekologiskt fullkornsmjöl av naket korn,ekologiskt fullkornsdinkelmjöl 

ekologiskt fullkornsrågmjöl,ekologisk sirap, ekologisk jäst

salt, hjorthornsalt. Bakat på vatten från Möckelsjön